Rannavormi?!.. Ei, tegelt ikka võistlusvormi!

Sellest nädalast (loe: teisipäevast) ühinesin ma purjelaudur Ingridi ning 49erFX-i tüdrukute Anna-Maria ja Kätlini treeninggrupiga. Jah, me kõik purjetame erinevaid paadiklasse, kuid me saame sellest hoolimata füüsilise ettevalmistuse treeninguid väga hästi koos teha. Nüüd on kõik olümpiaklasside naised trennis koos. Treenib meid Aivar Kajakas ja ma ei saaks rohkem rahul olla. Kere küll natuke protestib ja annab endast erinevate lihaste kaudu pidevalt märku, kuid pea teab väga hästi, et see on kõik väga positiivne ja õige asjade käik.

Koormus võrreldes varasemaga on üksjagu tõusnud. Nende nelja päeva jooksul on meil olnud neli jõusaali treeningut ja kaks vastupidavustreeningut. Iga päev jõusaalis on eelnevast erinev ning arendame erinevaid lihasgruppe ja jõuliike. Täna olime Ingridiga kahekesi (pluss Aivar muidugi), sest FXi tüdrukud läksid Palmale laagrisse ja tegime funktsionaalse ringtreeningu. Ühes ringis oli 12 harjutust, tegime 4 ringi, mis ühtekokku võtsid aega pea 5o minutit. See tähendab, et 50 minutit maksimaalset pingutust kogu kerele. Viimase ringi viimased harjutused olid täielik piin, mistõttu ka kõige arendavamad. Täna on veel õnneks ainult kerge taastav ujumine ja siis saab natuke puhata. Homseni siis, sest homme on meil purjetajate ja surfaritega iganädalane jalgpallitrenn 🙂

SHARE:


0 comments so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *