SAILING + TRAVEL + LIFESTYLE + ORGANISATIONAL WIZARD + SUSTAINABILITY

Kõrgharitult Saksamaale võistlustele :)

Eile sai ametliku lõpu minu esimene ülikooli etapp. Läksime hommikul Tartusse, et aktuste päevaga alustada. Kõige pealt minu ja siis mu õe arstiõpingute lõpuaktus. Diplomi saamise kohta midagi pikemalt kirjutama ei hakkagi, lisan lihtsalt hunniku toredaid pilte. Kerige aga ikka ilusti piltidest mööda, sest siis räägin oma Kieli jõudmise reisist ka.

Ärkasin hommikul kell 4, et 6st juba Riia suunas lennata. Kiirel sammul järgmisele lennule – Riiast Hamburgi. Sealt reisisin veel kahe rongiga Kieli kesklinna. Kusjuures teine rong oli kahekorruseline (whaat?!)!! Kielist istusin bussi peale ja sõitsingi otse siia Olympiazentrumisse, kus meil võistlus toimub. Kaheksa tundi peale esimesse lennukisse istumist olingi kohal. Ning tegelikult möödus üldse kogu reisimine meeletust väsimusest hoolimata väga sujuvalt. Sain kätte ka oma paadi ja varustuse, mis Annegreti perega mööda maad siia sõitis ning vaatasin asjad üle. Regamine tehtud, võistluse kleepsud paadile pandud ja varustus võistlusvalmis! Nüüd jääbki veel üle  vaid üks korralik reis unemaale!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *