SAILING + TRAVEL + LIFESTYLE + ORGANISATIONAL WIZARD + SUSTAINABILITY

Suviiiii

Nonii, mul on äärmiselt hea meel teatada, et olen oma ülikooliõpingud tehtud saanud ja nüüd ootan vaid diplomi kättesaamist. Lõpetamine toimub Tartus 19. juunil kell 12 ning sellest järgmisel päeval lendan Kieli, Saksamaale Eurosafi meistrite liiga etapile. Võtan aga enne seda need ülihelikiirusel möödunud viimased poolteist kuud kokku.

Hyeres’i MK etapi lõpetasin sama kohaga, mis Palma võistluse – 44. Kuna kõik õhtud möödusid nina läpakas uurimistööd kirjutades, siis olen võistlusega täitsa rahul. Tase oli kõrge, olud olid keerulised ning konkurendid terve talve soojades paikades laagerdanud. Ehk täiesti enesestmõistetavalt on mul vaja natuke aega ja korralikke treeninguid, et neile järele jõuda. Aga ei pabista, töö ju selle nimel käib!

Hyeres’ist tagasi tulles keskendusin peamiselt ülikooli lõpetamisele ja füüsilistele treeningutele. Sinna sekka lastega Kuldseekli regatt, mille kohta videot näed SIIT. Kaks nädalavahetust tagasi toimus Pirital ka selle aasta esimene Eesti miestrivõistluste sarja etapp, mille lõpetasin seekord üldarvestuses 2. koha ja naiste arvestuses 1. kohaga. See oli väga pingeline ja põnev võistlus, mille eest saan tänada värskelt Laser 4,7 pealt üle tulnud Keith Luuri. Tundub, et tuleb äärmiselt põnev hooaeg ka Eestis.

Eelmisel nädalavahetusel aga olin oma Lohusalu lastega Saaremaal EMV etapil ning viimasel päeval katsetasin ka täiesti uut rolli – finaalsõitude kommentaator. Tegelikult see kommentaatori amet mulle täitsa meeldis ja loodetavasti saan seda mõnel korral veel teha. Ja praegu muud ei olegi. Veedan oma päevad trenni tehes ja lapsi treenides ning valmistun järgmisteks võistlusteks 🙂

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *