Camp Lohusalu with the kids

Viiepäevane laager Lohusalus on läbi ja võin vast väita, et vaimselt oli see minu kõige väsitavam laager üldse. Füüsiliselt mitte nii väga (sest sportlasena on ikka füüsiliselt raskem), aga just see 24/7 valmidus planeerida ning kõiki probleeme ja muresid lahendada tõmbas psüühika täitsa läbi. Aga tegelikult muidugi on see väsimus vaid nii imepisike osa laagrist, sest nende laste treenimine on nii mõnus! Eks väikseid “probleeme” (loe: lapsed on ju lapsed :D) ikka oli, aga üldiselt läks kõik hästi ja mulle väga meeldis. Lisaks tavalisele treeneritööle sain ma ise veel ka esimest korda SUP-aerulauda katsetada. Läksin siis esimest korda laua peale ning lapsed tahtsid kohe merele minna. Ma siis nii igaks juhuks katsetasin paar tiiru, et kas minust mingit abi ka on, kui me merele lähme ehk kas ma ise ikka saan hakkama.. Ja ausalt oli ikka nii kihvt! Nüüd mõtlen, et võiks endal ka SUP olemas olla, saaks aeg-ajalt natuke teistmoodi merel käia. Ja rääkides muudest veealadest, siis ühel õhtul käisime suuremate lastega wake-boardiga ka sõitmas. Need, kes varem sõitnud olid said ilusti püsti ja sõitma. Tüdrukud, kes esimest korda proovisid, olid aga püsti saamisele väga lähedal – oleks vaid rohkem aega olnud. Mina aga tegin ka oma elus teise wake‘i sõidu ära. Päris õnnelik, et peale aasta tagust proovimist kohe püsti sain! Kokkuvõtvalt, laager oli väsitav, aga äärmiselt äge! Nüüd on lastel nädalake puhkust ehk mina saan terve nädala ise topeltkoguses trenni teha! Jee!

The five-day-camp in Lohusalu is over and I think I can say that, mentally, it was perhaps my hardest camp ever. Physically not so much (because as an athlete it’s of course physically more exhausting), but being alert 24/7 and solving all the issues made me pretty exhausted. But truthfully, this exhaustion is only an extremely tiny part about the camp because coaching these kids is always a ton of fun! Of course we had some minor “problems” (read: kids will be kids :D), but in general everything went well and I had great time! As an extra to the regular sailing we also had SUP boards there and I got to try it for the first time. It was awesome! I was a bit worried at first that how can I assist the kids if I’m not sure I’ll be able to handle myself, but turns out, no worries. It wasn’t as hard as I expected it to be. On the contrary, it’s something I believe anyone with a little balance can do. Now I’m dwelling on the idea of having my own board so I could hang out on the water in a slightly different way that sailing whenever I want. And speaking of different water sports… One evening we went wake-boarding with the older kids and it was a ton of fun! I’m so happy I managed to get up after one year break from last year! Overall, the camp was exhausting, but so awesome! Now my kids (that I’m coaching) are having a one week rest which means that I get to train double myself! Wohoo!

IMG_4026 2

IMG_3787 2

DSC01090 2

DSC01154 2

IMG_4388 2

IMG_4292 2

IMG_3945 2

IMG_4469 2

IMG_4041 2

IMG_3815 2

IMG_3791 2

IMG_3792 2

DSC01133 2

DSC01015 2

DSC01050 2

IMG_3933 2

IMG_3934 2

IMG_4200 2

IMG_3693 2

IMG_3736 2

IMG_3876 2

IMG_4129 2

Aitäh HeyDay mahlade, Bliz prillide ja ProKaamera GoPro Hero5 Black eest!

Thank you HeyDay for the juices, Bliz for the glasses and ProKaamera for the GoPro Hero5 Black!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s